الزامات و تبعات عصر رسانه هاي اجتماعي

يكي از ويژگي هاي رسانه هاي اجتماعي اين است كه تريبوني در دست همه هستند براي ارتباط و گفتگو، حتي گفتگوي يك فراري تحت تعقيب با پليس!
يک آمريکايي عضو القاعده و تحت تعقيب پليس فدرال آمريکا است و اکنون در سومالي به سر مي برد، از طريق شبکه اجتماعي توئيتر با کارشناسان تروريسم گفتگو مي کند و به تازگي مصاحبه اي با يکي از نشريات متخصص در زمينه تروريسم هم انجام داده است.
عمر شفيق حمامي معتقد است: «بايد به منافع آمريکا در هر کجاي جهان حمله کرد. تروريسم هرگز هدف نهايي من نبوده است. جهاد وظيفه است و نظم جديد جهاني و در راس آنها آمريکا، دشمن من به شمار مي روند.»
آمريکا پنج ميليون دلار جايزه براي دستگيري او تعيين کرده است كه در حال حاضر در نقطه اي نامعلوم در سومالي به سر مي برد. حمامي تقريبا هر روز در توئيتر با کارشناسان مبارزه با تروريسم آمريکايي گفتگو مي کند.
يك مامور امنيتي گفته است:«او فردي دلنشين به نظر مي آيد. او آماده شنيدن استدلالهاي شما است و سپس به آنها پاسخ مي دهد. او رفتاري روباتي ندارد بلکه شوخ طبع نيز هست. اين به افکار عمومي نشان مي دهد که فرد تروريست مي تواند يک روز فردي باحال باشد و روز بعد با کمربند انفجاري خود را منفجر کند.» پليس مي گويد هر چند اين گفتگوها واقع بينانه و در جوي به دور از تنش صورت مي گيرد اما نهايتا به پاياني خونين منجر خواهد شد.
به هر جهت نكته رسانه اي اين ماجرا اين است كه جهان ارتباط يك سويه و بالا به پايين در حال نابودي است. عصر رسانه هاي اجتماعي، عصر گفتگوست. چه بخواهيم و چه نخواهيم. حتي گفتگوي يك فراري با پليس. و اين چيزي است كه در فضاي جامعه ايراني بايد درك شود.

One thought on “الزامات و تبعات عصر رسانه هاي اجتماعي

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *